MvH MOTORRIJLESProef motorrijles

Haal ook je motorrijbewijs

Geslaagd bij Mvh Motorrijles
Het voorjaar komt aan en misschien krijgen we weer net zo’n mooie lange zomer als vorig jaar. Denk je er al langer over, om (ook) het motorrijbewijs te gaan halen? Ben je het zat om na je werkdag in die warme auto of bus, in de drukte naar huis te rijden? Motor rijden heeft iets ontspannends. Je kan die leuke alternatieve route nemen, die met de auto lastig is en onderweg al genieten. Je komt er achter dat er ook bij jou in je omgeving hele mooie routes en plaatsen zijn om door en langs te rijden.

Ga ervoor en haal ook je motor rijbewijs!

Proef motorrijles

Aanbieding MVH-motorrijles  in de krant
Wil je graag leren motorrijden en lijkt het je leuk om eerst te ervaren wat er van je gevraagd wordt om het motorrijbewijs te halen? Dan kun je bij afname van een lespakket een gratis proefrijles op de motor krijgen!

Voor de les krijg je een motorpak, helm en handschoenen te leen. Nu ga je achterop de motor bij de rij-instructeur en gaat de eerste rit naar het oefenterrein.

Daar krijg je uitleg over hoe je moet schakelen, koppelen, remmen en alle overige bedieningen van de motor. Daarna wordt er geoefend met het wegrijden, remmen, optrekken en op- en terugschakelen van de versnellingen. Heb je dat onder de knie dan volgt er een oefening met pionnen, zodat je een goed idee krijgt van de bijzondere verrichtingen die je bij het AVB (algemene voertuigbeheersing) als eerste moet leren voordat je de weg op mag. Ook wordt er een stuk van de AVD (algemene verkeersdeelneming) behandeld.

Met deze proefles van 1 uur hopen we je enthousiasme verder aangewakkerd te hebben, zodat je het motorrijbewijs bij mij wilt gaan halen!

Nu gratis proefles!

Proefles motorrijder

©2014 - 2022MvH rijopleidingen / MvH motorrijles.