MvH MOTORRIJLES

MvH motorrijles, Beverwijk, Heemskerk en omstreken

MvH is Miranda van Hoof, rijopleidingen

Wie is MvH?

Miranda van Hoof - MvH Motorrijles, rijopleidingen
Miranda van Hoof, geboren voor 1980 ;-) Eigenaresse en werkzaam als zzp-rijinstructrice van mvh-rijopleidingen. Geeft les sinds 2006 voor beginnende autobestuurders. Is gek op de vrijheid van het motorrijden en de kick van de totale controle over de pk’s. Sinds 2010 gecertificeerd rij-instructrice voor motor.

"Ik geef al geruime tijd met veel plezier les. Nu was er voor mij de mogelijkheid om de volgmotoren over te nemen van Nico Meijer uit Heemskerk. Voor veel motorrijders uit regio IJmond en Kennemerland zeker geen onbekende. MvH-Rijopleidingen biedt dus nu ook motorrijlessen aan, waarbij ik mijn passie voor het motorrijden en lesgeven kan combineren!" .... aldus Miranda.

Beleving motorrijden


‘‘De vrijheid en in de buitenlucht zijn, lekker toeren op je motor is voor mij erg ontspannend. Gecombineerd met het geven van motorrijles maakt mijn werk zo leuk en geeft me veel voldoening. Een perfecte mix!
Regelmatig gaan we op toertocht op de motor. In de omgeving of op reis naar vrienden in Duitsland. Met een tussenstop in een hotel is de reis zelf al een vakantie.
’’

©2014 - 2022 MvH rijopleidingen / MvH motorrijles.